dilluns, 23 d’abril del 2012

Concert a Can Massallera (II)

Com us deiem a l'entrada anterior del blog, ahir vam fer el primer concert del Rèquiem de Fauré, a Sant Boi de Llobregat.

La tarda va ser un èxit absolut. Can Massallera estava gairebé ple per veure actuar als quatre cors i l'orquestra que participavem a l'event.

El programa de la tarda va començar amb tres cançons interpretades pel cor Reinaxença (anfitrió de l'event): La primera d'elles va ser "Renaixença, casa nostra", una sardana creada amb motiu del 35è aniversari de la coral Reinaxença. Després "What a wonderful world", de Louis Armstrong i "Al.leluia" de Haendel van deixar pas al plat fort de la tarda, quan els cors de Física, Farmàcia, el de la UAB i l'orquestra de cambra de Terrassa 48 ens vam unir per interpretar el "Cantique de Jean Racine (Op. 11)" i el "Rèquiem en Re menor (Op. 48)", ambdues de l'autor Gabriel Fauré.

Nosaltres estem molt contents de com va sortir tot plegat i esperem amb ganes el proper concert (aquest mateix dissabte 28 d'abril a les 19h al paraninf de l'edifici històric de la UB, a plaça Universitat).

Us esperem a tots el proper dissabte!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada