dimecres, 24 d’abril de 2013

Física i Música

En el marc de la Setmana Cultural de les Facultats de Física i Química, el Cor Iolis organitza una xerrada sobre física i música. La sessió va a càrrec de dos investigadors del Music Technology Group de la UPF: Perfecto Herrera, investigador del MTG i professor de l'Escola Superior de Música de Catalunya, i Justin Salamon, estudiant de doctorat en el MTG i professor de la UPF.

Algorismes musicals: Podem quantificar la música?
Podem quantificar i modelitzar formalment la música? els seus continguts? les respostes i emocions que provoca en els oients? els gestos que la generen? els instruments que la fan possible?  Farem algunes pinzellades de tot això en aquesta xerrada, adreçada a presentar les línies de treball i projectes del grup de recerca en tecnologia musical (MTG) de la UPF, amb especial detall en tecnologies d'anàlisi de continguts musicals. També proporcionarem informació sobre oportunitats d'estudi i professionalització en aquests àmbits per als graduats superiors de carreres tècniques.


Dimarts, 30 d'abril a les 13.50
Aula A01S (antiga Sala de Graus)
Facultat de Física de la UB

Us hi esperem a tots!

1 comentari:

  1. La xerrada ha estat molt bé!!!

    Per qui li interessi, aquest és el web del Music Technology Group:

    www.mtg.upf.edu

    S'hi pot trobar informació sobre les diverses activitats que fan: notícies, recerca, projectes, i fins i tot és possible descarregar algun dels programes d'anàlisi i processat de so que ens han presentat a la xerrada.

    ResponElimina